17.11.2020

Μειοδοτική Δημοπρασία Μίσθωσης Ακινήτου για τη Λειτουργία ενός Παραρτήματος Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας στο Δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη

Διαγωνισμοί - Προμήθειες

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο βρίσκεται διαθέσιμη η Απόφαση για τη Διακήρυξη Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη Μίσθωση Ακινήτου για τη Λειτουργία ενός (1) Παραρτήματος Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας στο Δήμο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Ίδρυση και λειτουργία δύο (2) Παραρτημάτων του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας (ΑΚΗΑ)» της Πράξης «Ενίσχυση Δικτύου Δομών και Υπηρεσιών κατά των εξαρτήσεων, στον Μητροπολιτικό Δήμο Θεσσαλονίκης», με κωδικό ΟΠΣ 5041775, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Σχετικά Νέα

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr