13.03.2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών (Πράξη: «Αγωγή και Προαγωγή της υγείας των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών»)

Διαγωνισμοί - Προμήθειες

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών(ΟΚΑΝΑ)  ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών για τις ανάγκες υλοποίησης του  υποέργου 1 : «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ'':

Υπηρεσίες Ενημέρωσης και Παροχής Βοήθειας στους ενεργούς χρήστες για την πρόληψη και τη μείωση της βλάβης από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών» και προϋπολογισμό 357.145 €, με ίδια μέσα και το οποίο αποτελεί μέρος της πράξης: «Αγωγή και Προαγωγή της υγείας των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών», η οποία χρηματοδοτείται με συνολική δαπάνη ποσού 1.760.000 € από τη ΣΑΕ Ε0918 με κωδικό αριθμό MIS 339476 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»,

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Συνημμένο:

Πληροφορίες για την Πράξη: «Αγωγή και Προαγωγή της υγείας των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΡΑΣΗ 3 ΥΠ1 ΑΓΩΓΗ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ (ΑΓΩΓΗ ΥΠ1)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ (ΔΡΑΣΗ 2 ΥΠ1 ΑΓΩΓΗ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ (ΔΡΑΣΗ 3 ΥΠ1 ΑΓΩΓΗ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΥΠ1 ΑΓΩΓΗ)

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Σχετικά Νέα

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr