04.09.2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών streetworkers-εμψυχωτές Υ.Ε.-Δ.Ε. για την υποστήριξη της Πράξης: "Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο (Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης) στη Θεσσαλονίκη

Διαγωνισμοί - Προμήθειες

Ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης: "Προγράμματα στην Κοινότητα και στο Δρόμο (Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης) για τη μείωση της ζήτησης και της προσφοράς εξαρτησιογόνων ουσιών, αποφάσισε να συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τρεις (3) streetworkers-εμψυχωτές (Υ.Ε.-Δ.Ε.) με εξειδίκευση σε θέματα εμψύχωσης των ενεργών χρηστών (Ο.Σ.) και διαμεσολάβησης μεταξύ της Ο.Σ. και του ΟΚΑΝΑ, στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην υλοποίηση των δράσεων του υποέργου 2 με τίτλο: "Οργάνωση και υλοποίηση των νέων προγραμμάτων πρόληψης στην κοινότητα και στο δρόμο από τον ΟΚΑΝΑ, τα Κέντρα Πρόληψης και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας στη Θεσσαλονίκη".

Στα παρακάτω συνημμένα μπορείτε να δείτε την αναλυτική προκήρυξη καθώς και την αίτηση υποψηφιότητας.

Σχετικά Νέα

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr