07.04.2021

Προσωρινή αξιολογική κατάταξη υποψηφίων της υπ’ αριθμ. 38/11.01.2021 Πρόσκλησης-Επιλογή Διοικητικού και Λοιπού Βοηθητικού Προσωπικού-ΙΔΟΧ-ΔΕ/ ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (κωδ 07).

Προκηρύξεις

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο βρίσκεται διαθέσιμη η προσωρινή αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων της υπ’ αριθμ. 38/11.01.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  για την Επιλογή Διοικητικού και Λοιπού Βοηθητικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου- ΙΔΟΧ, για τη σύναψη 2 Συμβάσεων κατηγορίας/κλάδου ΔΕ/ ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (κωδ 07).

Σχετικά Νέα

Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.