22.03.2023

Επίσκεψη ωφελούμενων του ΟΚΑΝΑ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Νέα του Οκανά

΄;ησς;ασηδ   ΑΚΞΣΔΗΞΣΚΗ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πραγματοποίησαν στις 21/03/2023 ωφελούμενοι του Εξειδικευμένου Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) και της Μονάδας Υποστήριξης Εκπαίδευσης Θεραπευομένων (ΜΥΕΘ) του ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα. 

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Φωτογραφίας και του μαθήματος Ιστορίας. Οι ωφελούμενοι φωτογράφησαν εκθέματα του μουσείου και περιηγήθηκαν στη Συλλογή Έργων Γλυπτικής, που παρουσιάζει την εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής γλυπτικής από τον 7ο αι. π.Χ. έως τον 5ο αι. μ.Χ., μέσα από μοναδικά έργα τέχνης.

Τους ωφελούμενους συνόδευσαν ο κ. Δημήτρης Μαστοράκης, Υπεύθυνος Τμήματος Φωτογραφίας  και η κα Γεωργία Πίσπα, Φιλόλογος.

*Οι φωτογραφίες είναι δείγμα της δουλειάς από την ομάδα Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ, που συμμετείχε στην εκπαιδευτική επίσκεψη.

 

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
30.05.2023
Η ψυχίατρος του Πολυδύναμου Κέντρου ΟΚΑΝΑ Αγρινίου, κα Σπ. Σπυροπούλου, συμμετείχε στην ημερίδα "Ο χρόνος μπροστά στην οθόνη" με μία εισήγηση αναφορικά με το ρόλο του διαδικτύου και τις επιπτώσεις…
Νέα του Οκανά
24.05.2023
Το χώρο του Κέντρου Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν σήμερα στελέχη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ παρουσία του υπεύθυνου του Κέντρου Ημέρας κ. Ζούπα και…
Νέα του Οκανά
19.05.2023
Την νεοσύστατη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Ι Χατζηκώστα επισκέφθηκε, την Τετάρτη 7/05/2023, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρης, συνοδεύοντας τη βουλευτή …
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr