22.07.2021

Επίσκεψη Προέδρου ΟΚΑΝΑ κ.Αθ. Θεοχάρη, στο Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων

Νέα του Οκανά

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρης επισκέφτηκε το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων και συναντήθηκε με την επιστημονικά υπεύθυνη κα Καραμπίνα Άννα, καθώς και με τα υπόλοιπα στελέχη του Κέντρου.

Συζητήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, το σύνολο των δράσεων, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία στην αναπροσαρμογή των παρεμβάσεων του Κέντρου, αλλά και στις ιδιαίτερες ψυχοκοινωνικες ανάγκες, όπως προέκυψαν με την πανδημία.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα στελέχη για την συνεχή εγρήγορση, την συμβολή στη πρόληψη αλλά και την παρέμβασή τους σε καταστάσεις κρίσεων, όπως ο «Ιανος».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον περιφερειακό σύμβουλο  κ. Γ. Χάιδο, με μέλη του ΔΣ του Κέντρου καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Νικ. Μπρουζούκη.  

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την παρέμβαση του κ. Θεοχάρη

https://www.trikalaola.gr/thetiko-prosimo-gia-to-kentro-prolipsis-trikalon-apo-ton-proedro-tou-okana-vinteo/ 

Σχετικά Νέα

Νέα του Οκανά
12.09.2021
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μία σειρά επισκέψεων σε Μονάδες Ολοκληρωμένης Θεραπείας των Εξαρτήσεων του Οργανισμού. Ο κ.…
Νέα του Οκανά
10.09.2021
Η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, επισκέφτηκε στα πλαίσια της ΔΕΘ, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας (ΠΠΑ) Θεσσαλονίκης του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το…
Νέα του Οκανά
10.09.2021
Μία ακόμη βραδινή παρέμβαση Streetwork, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αυτή τη φορά στο δυναμικό της τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης Φτώχειας κ. Γ. Σταμάτη…
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr