Δομές

Αναζητήστε μια Δομή του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή σας

Βρείτε τη Δομή που σας ενδιαφέρει τοποθετώντας είτε την περιοχή, είτε την πόλη, είτε τον Τ.Κ., είτε το νομό, είτε την ίδια τη Δομή στην κάτωθι μηχανή αναζήτησης.

Λίστα Δομών ΟΚΑΝΑ

Κατηγορία
Θεραπευτικό Πρόγραμμα «Αθηνά»
Κέντρο Πρόληψης Ν. Έβρου «Ελπίδα»
Κέντρο Πρόληψης Ν. Ρεθύμνου
ΜΟΘΕ Γ.Ν. Λαμίας
ΜΟΘΕ Ε.Α.Ν. Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ
Α' Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης Άμεσης Πρόσβασης
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ-ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΒΑΡΔΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) Αθήνας
Εξωτερικό Ιατρείο Συνταγογράφησης Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο "Η Αγία Ελένη"
Κέντρα Πρόληψης Δ. Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» - Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Πολιάς» (5ο Διαμέρισμα)
Κέντρα Πρόληψης Δ. Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» - Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Πρόμαχος» (2ο Διαμέρισμα)
Κέντρα Πρόληψης Δ. Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» - Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Προναία» (3ο Διαμέρισμα) - Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Αφαία» (4ο Διαμέρισμα)
Κέντρα Πρόληψης Δ. Αθηναίων «Αθηνά Υγεία» - Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Εργάνη» (6ο Διαμέρισμα)
Επικοινωνήστε με τον ΟΚΑΝΑ

Σε όλες τις κατηγορίες της ιστοσελίδας μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του ΟΚΑΝΑ και τα προγράμματα που υλοποιεί σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Ειδικότερα, στην κατηγορία FAQ θα βρείτε πιο εξειδικευμένα άρθρα για θέματα πρόληψης και θεραπείας αλλά και πληροφορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τις επιπτώσεις από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία πληροφορία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τις σελίδες του web site, στείλτε μας το ερώτημά σας στο questions@okana.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε την απάντηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλήματος που σχετίζεται με τη χρήση ουσιών απευθυνθείτε στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS του ΟΚΑΝΑ καλώντας το 1031.

Για ερωτήματα που σχετίζονται με τον τρόπο διαχείρισης, επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@okana.gr